Моето първо пиано приключение – Уроци по пиано

34.20лв.

Категория:

Книгата е написана за деца на 5 и 6-годишна възраст.

„Моето първо пиано приключение“,  улавя игривия дух на детето.

Изпълнените със забавление песни, ритмичните игри и техническите дейности развиват музикалните умения на начинаещите.

Три отличителни черти на Учебника го правят уникален и ефективен за младите 5-6 годишни начинаещи.

1. Силен акцент върху техниката, вложена в книгата чрез игри, песни и внимателно композирани пиеси, които леко водят детето в пианистични движения.

2. Изключителни аудиозаписи чрез онлайн достъп за младия ученик, който може да слуша, пее, тактува и свири на пиано. Оркестрираните песни включват деца, които пеят текстовете, което е много привлекателно за 5-6 годишните начинаещи.

Аудиото се превръща в готов начин за практикуване, който насочва ученика и родителя за всички части и дейности в книгите.

3. Историята включва деца от различни култури, които също се учат да играят. Тези приятели на пианото въвеждат основни ритми, имена на бели клавиши и разнообразие от песни с бели и черни клавиши, които обхващат класическа, фолклорна и блус музика.

Младите ученици ще слушат, пеят, създават и свирят по-музикално с „Моето първо приключение с пиано“ на Нанси и Рандъл Фейбър, Книга с уроци A.

Книгата с уроци въвежда предварителното четене, елементарна музикална теория и техника с увлекателни песни, игри и др.

Младите ученици ще се насладят на мултикултурните приятели на пианото, които представят имена, ритми и разнообразие от песни, които обхващат класически, фолклорни и блус.

Теорията за обучение на Fabers ACE – анализ, творчество и изразяване, ръководи педагогиката на My First Piano Adventure.  Анализът води до разбиране, креативността води до себеоткриване, а изразяването развива лична артистичност.

Аудиото за тази книга предлага уникално изживяване при слушане с изключителни оркестрации и вокали. Записите демонстрират ключов принцип на курса: когато децата слушат, пеят, тактуват.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Моето първо пиано приключение – Уроци по пиано“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *