Разпродажба!

Пиеси за китара / Guitar Pieces – Валентин Бузов

24.00лв.

„Пиеси за китара“ – /ноти за китара „Guitar Pieces“ от Валентин Бузов

 

Пиеси за китара

Пиеси за китара

Настоящата книга е първата част от поредицата „Пиеси за китара“/ ноти за китара  за начинаещи и напреднали музиканти.

Пиесите и нотите са за класическа китара с различен стил и характер. Подходящи са за всяка една концертна програма и събитие.

Произведенията са мелодични и красиви и китариста може да покаже емоция, чувство и умения в боравенето с инструмента. Книгата Пиеси за китара, съдържа ноти за китара и табулатури за по-лесно разчитане на материала.

Избора на музикален репертоар за класическа китара е много важен момент за представянето на всеки изпълнител. Пиесите за китара, трябва да бъдат стриктно прецизирани и съобразени с настоящото ниво.

Пиесите в тази книга освен на стандартна нотация за класическа китара са направени и с табулатура, за улеснение на китаристите при намирането на правилните позиции.

Най-ранния тип табулатура, датира от края на XIVв. А през XVI-XVIIв процъфтява в Европа. Към днешната дата табулатурата и буквите се използват най-често при рок и джаз китаристите, както и при старинни класически инструменти, като лютня, вихуела и други.

Книгата  съдържа 4 красиви и мелодични авторски пиеси за класическа китара с ноти и таблатури . Те са подходящи за средно-напреднали китаристи и са идеални за концерт, представяне и учебен материал.

При избора на художествен материал и пиеси за китара, трябва да се вземе предвид освен нивото на изпълнителя и представянето на конкретното събитие което предстои. Конкурс, фестивал, изпит, класова среща, продукция, концерт на открито, в камерна зала, в телевизия и т.н

Приятно свирене!

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Пиеси за китара / Guitar Pieces – Валентин Бузов“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Също може да ви хареса…