Изчерпано

За музиката накратко

18.00лв.

Категория:

За музиката накратко

ЗА МУЗИКАТА НАКРАТКО ви помага да разгадаете дълбоките тайни на класическото музикознание и да разкъсате границите на музикалния снобизъм.

Независимо дали ви трябва чай и симфония, или чиста класика, започнете своята одисея оттук.

Ще получите простички обяснения за развоя на класическата музика, за произхода на музикалното нотиране и разказ за развитието на класическите стилове по цял свят.

Попътно ще ви помагат удобни карета със сведения за най-важните творби и техните създатели. И разбира се, много клюки. ЗА МУЗИКАТА НАКРАТКО ще ви подготви да обсъждате Телеман или Чайковски с най-добрите познавачи. Та-та-та-тааа! Та-та-та-тааа!

Ако с това се изчерпва целият ви музикален репертоар, ЗА МУЗИКАТА НАКРАТКО ще ви се притече на помощ. Узнайте какво точно върши диригентът, запознайте се с разсъжденията зад хоровото композиране и размишлявайте над историята на клавиатурата.

Независимо дали искате сладострастното блаженство на Моцарт или борба с разсъдливия Щокхаузен, ЗА МУЗИКАТА НАКРАТКО ви дава възможност да потигнете желаното.

•Не изисква предварителни музикални познания • Обхваща всичко, от първата примитивна нота до главозамайващите сложности на симфонията • Анализира и обяснява езика на класическата музика • Ясно характеризира музикалните стилове и школи

Изчерпан

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „За музиката накратко“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *